1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582359 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1571093

Sv: Apropå nånting...

superfalle: haha ett helt gäng med mål? 

frilägen med kliniska avslut i kryssen... är det läge att hänga lundström för sånt? varken kapanen med kiprosof på axlarna skulle ta dem! haha!

jag vet att båda är klart godkända målvakter men jag tycker att Lundström är bättre än Bellissimo.

har suttit o kikat på en sjö av highlights klipp från den gångna säsongen och nä jag håller inte med dig om att det skulle var så att Lundström fick ett bättre försvar än vad Bella fått...

det jag gillar mest med bella är att han aldrig ger upp utan alltid försöker stoppa puckar om så med en flik tejp från klubban så ger han aldrig upp.

Lundström är i mina ögon en betydligt säkrare målvakt. han är placerings skickligare och har en ruskigt mycket bättre koll på sina returer. de hamnar oftast i skyddsnätet eller sarghörnen isst för rakt ut i slottet...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
söder över: nja de där med att hänga lundström vet jag väl inte om jag gör . Den enda målvakt som blivit hängd denna säsong är bellisimo . Lundström har mest haft otur :) onödig disskussion egentligen . Jag förmodar att de finns mer kompetent folk än dej och mej som tar ut laget och som har en bredare inblick i vad som händer på träningar och dom har förmodligen en målvaktstränare som har till uppgift att specialstudera målvaktsspelet under matcherna som har en hel del att säga till om . Jag säger inte att bellan är någon frälsare . Inte jocke heller , men har haft svårt under säsongen för den här sellektiva seendet som många har på dom båda målvakterna .
Kommentera