1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582187 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1571807

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2013-03-21
Olle: En stilla fundering, kan Tommy kliva in och leda oss på denna steniga väg en gång till eller är det bara nostalgiskt drömmande? Monten väger för lätt känns det som.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2013-03-21

Verkar som en del blir lite förbannade om inte den kollektiva slutsatsen efter matchen är att vi kommer att bli stryklag i allsvenskan nästa år? Ålrajt.

Annars är en jävligt viktig regel i kvalserien: det spelar ingen roll om du spelar bra men torskar. Det spelar heller ingen roll om du spelar som skit och vinner.

Kvällens torsk svider. Det var en avklädning utan dess like. Riktigt vidrigt på alla sätt och vis. Men, det intressanta är: vad händer nu? It's all about the rebound. Har man inte lärt sig, kan man inte palla smällen utan att vika sig, blir man inte jävligt sugen på att omedelbart spela nästa match och göra om/göra rätt, så...ja: då lirar vi allsvenskt nästa säsong. Men det vet vi inte.

Jag ger då fan inte upp något för det här. Inte förrns jag sett hur laget tar sig an vad som komma skall. Det k a n gå. Svårt som fan, men det visste vi. Eller? Är det månne samma personer som skriker högst om allsvenskan nu som för någon vecka sen pratade om hur lätt Timrå skulle klara kvalet?

Kommentera

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2013-03-21
sargad: Jag vet inte om jag är beredd att lägga bördan på Montén. Det ser ut som en kollektiv kollaps men jag tycker att det är en blandning mellan det och ett totalt svek från våra bärande spelare. Han är kanske inte den som brinner i båset och spelarna kanske inte ser upp till honom på det sättet men i såna här viktiga matcher ska man inte behöva bli påeldad av coachen, man ska bara ut och göra jobbet själv.
Kommentera

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2013-03-21
Den här Hahlbundy är en skön pjäs som skickar personliga meddelanden och leker häftig och "skräckinjagande" bakom skärmen.

 

Kommentera