1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582181 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1571989

Vad händer sen då?
Vi har levt på lånad tid. Fler som känner samma sak? Det här duger inte och det skulle förvåna mig mycket om det blir så mycket bättre än såhär. Stålbad 2014 - here we come.
Är det någon utan det där "det-ordnar-sig-alltid-hjärtat" som tror på det här? Och i så fall, hur tänker ni då?

Det här laget saknar karaktärer, jag menar när Pelle Hallin är den lysande stjärnan i laget är något fundamentalt fel. Inget ont om Pelle, men hallå...ni inser själva vilket lag vi har. I år åker vi ur med buller och bång.

Vad händer sen då? Huga. Finns någon med insyn i föreningens ekonomi som kan lugna mig. För mig känns det...inte bra, inte alls.

Det är lite tråkigt. Nu när vi har personer i styrelsen som tar ansvar för det här, då räcker det inte till. Hade styrelsen fått börja med en lite bättre ekonomi tror jag att vi hade fortsatt vara ett elitserielag.
Ni hör ju hur negativ jag är, men det är nog kört nu. Vi har inte fört någon match ännu, när lag med smak på elitserien möter oss, så har vi ingen chans.

Vad talar för Timrå IK? Vad?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vad händer sen då?

250kg kärlek: Ja du, vad faan händer sen??? Det här är faan i mig kört, det kommer bli en hemsk stålbadsvandring i 16 år innan vi kanske är uppe igen. Kan vara bra ur saneringssynpunkt kanske, skit... Förfallet började när vi lät Oscar Sundh hamna i HV71, fy faan. Varför gör vi kroniskt uppspel på gubbar som är på väg mot vårt egna mål för? Framåt för helvete... Varför försöker vi så ofta rensa ut pucken på ett sådant sätt att det då står en motståndare efter sargen vid blå och håller kvar pucken i zonen? Vi har för fasen inga uppspel och vi kan inte rensa ut pucken...

6 pinnar mot Ougle, annars dö, framåt och skjut för faan när chansen finns...

Å tänk om vi åker ur på målskillnad ett mål sämre om det är möjligt, då undrar jag hur Monthén tänkte vid hopplösa 2 - 5 i går när han tog ut Jocke och då lät det bli 2 - 6??? Tänkte han bäst av sju då eller???

Nä för faan, vi har ännu chansen... FORZA TIK.........alltid, alltid....

Kommentera

Sv: Vad händer sen då?

250kg kärlek: Vad som talar för Timrå IK? 6 poäng mot Rögle i dubbelmötet, så har ni ett bra utgångsläge inför sista matcherna. Ni får tillbaka Robinson snart. Ni möter Leksand på hemmaplan, där lär det bli en annan match. Ni har bara blivit nollade av LIF än så länge. Plus att ni har bästa truppen i AS. KS kan svänga fort, svackor kan komma för LIF eller Örebro. Där har du väl litegrann som KAN tala för er. 

Men tror skulle ni åka ur elitserien så tror jag risken är oerhört stor att ni inte tar er upp närmaste 10 åren. Se på LIF, VIK, SSK, Malmö m fl. Det är svårt att få ekonomin att gå ihop och att bygga ett slagkraftigt lag, så fort en ung talang börjar producera lite så är elitserielagen där och plockar upp. Inte heller så häftigt att möte Tingsryd hemma en tisdag med 2000 på läktaren, en match som kanske inte ens betyder ett skit eftersom vinnaren i AS ändå inte vinner något på det (vilket är helt sjukt). Teveintäkterna är på 2 mille, medan elitserielagen får 30 mille. Inte direkt konkurrens på lika villkor. Allsvenskan är en tråkig serie man bara vill bort ifrån, men som är riktigt svår att ta sig ifrån. 

Ettan i AS borde direktuppflyttas, sista lag i ES borde åka ner, resten kan spela kval. I sådana fall skulle det inte vara sådan katastrof att hamna i AS.

Kommentera

Sv: Vad händer sen då?

250kg kärlek: Du vet vad jag tycker om det mesta. Men jag tänker då hålla mig tills efter säsongen. Kvalserien är mitt fokus. Och där är det inte kört, även om läget är bekymmersamt. Dom kommande tre matcherna kommer ge svar, åt ena eller andra hållet. Snart vet vi.

Kommentera

Sv: Vad händer sen då?

250kg kärlek:

Jag lyfte samma tankar i går. Men för döva öron. HS sektmentalitet är läskig i bland.

Kommentera