1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1572212

Sv: Vad händer sen då?
Bragd-Birger: Fusk hit eller dit men spelarna som ställs mot varandra på isen ska vi nog inte blanda in i fusksnacke  Om jag förstått rätt så har Timrå dyrare spelartrupp än Leksand så det finns inga bortförklaringar som håller om ni åker ur.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vad händer sen då?
Carl Lejonkräk: det Timrå IK sysslat med är att försöka reda upp en situation som vi strulade till för 5-6 år sedan. Den nya styrelsen försöker rensa upp och ställa allt i ordning. Jag vill inte kalla det för fusk att Timrå Kommun nu försöker rädda en synnerligen prekär situation. Man betalar ut det man lovat i en tid då det hade gått åt helvete om man inte gjort det. Skillnaden mellan detta och vad Leksand sysslat med är monumental. Timrå har fått pengar som har varit säkrad, Leksand har lallat bort massor av stålar och ska tacka Gud att hen finns.

Återigen: Leksand har en större spelarbudget än Timrå, man kan inte bara räkna de spelare som faktiskt lirar i laget idag. Det är fler spelare som man gjort sig av med som belastar den faktiska lönebudgeten. Allt går att förvränga om man vill det. Undrar vad Moe hade i IFSH som Leksand betalade? För att ta ett exempel...

Jag är naturligtvis väldigt besviken på att Timrå IK inte presterar, och det går ut på lag som Leksand. Vi har allt i egna händer men skulle det visa sig att man på det sätt Leksand som förening tar sig tillbaka, på bekostnad av t.ex. Timrå IK så är det en naturlig reaktion att man lackar ur.

Kommentera