1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1572492

Sv: Timrå IK - Rögle BK 130323

Laken: Vi har drabbats av Djurgårdsfenomenet, dvs vi tror oss vara mycket bättre än vi är. Det enda sättet att få våra högst medelmåttiga backar att spela ett bra försvarsspel är att de är fullt fokuserade på det hela tiden.

Nu tycks laget tro att de ska spela något slags allanspel bara för att Timrå kommer från Elitserien. En total brist på ödmjukhet inför uppgiften, som vi inte hade ifjol då vi kom in som underdogs och strykpåsar som visste vad som krävdes för att ha en chans.

Det är med stor sorg som man tänker tillbaka på den första perioden där ett helt lag med en sanslöst taskig inställning går in och skänker bort elitserieplatsen utan strid. Det här är den mörkaste dagen för klubben någonsin. Mycket värre än 1982, då man säkerligen såg utträdet som ganska temporärt (även fast verkligheten visade sig vara 18 år).

Med det arv av totalt trashad ekonomi som vi nu åker ur med, så är nog den rimliga gissningen att det handlar om mer än 18 år om det ens är mätbart. Om sedan sanningen visar sig vara snällare den här gången får vi se det som en ren bonus. Visst, vi är inte ur riktigt än, men för att slippa fler besvikelser så väljer jag att betrakta det som över nu. Om Tommys ande sedan råkar visa sig så får man väl bli religiös eller nåt, men nu är det bara totalt becksvart och tomt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Rögle BK 130323
Raggaren Putte: Om det nu finns ett litet hopp, vilka är förutsättningarna? Räcker det om vi vinner resten av matcherna? Den som är bra på spekulationer kan väl spåna lite så att vi får lite fakta att knyta hoppet till. Tack på förhand!
Kommentera