581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1573294

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2013-03-28

mikenomad:

Troligt matchscenaio ikväll. Timrå går ut hårt och får ett tidigt mål. Leksand kvitterar i slutet av 1:a i Powerplay, matchen står och väger och lagen gör varsitt mål till och Leksand vinner i Sudden ; )

mattias - 74:

Eller... Timrå försöker gå ut hårt men får inte det där målet. Vi gör ju inte mål så lätt. Leksand får i stället ännu ett mål i slutet av en period (Filip Forsberg igen, vem annars?). Timrå får jaga som fan men Leksand kontrar in tvåan i andra "perren" varpå Hallin reducerar. Ännu mer jakt på kvittering i sista perioden men Bergenström sätter trean efter en spelvändning och sedan blir det 1-4 i tom kasse. Ridå.