1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1574178

Sv: Apropå nånting...
" – och misslyckandet beror på bristande defensiv.
Enligt Montén.
– Vi har släppt in mycket fler mål och hamnat i underläge många matcher och fått jaga och då har vi öppnat oss ännu mer bakåt, säger han till hockeypuls.se."

Ja herregud. Göra mål själv verkar inte ingå i Monténs hockeyfilosofi. Om han tror att defensiven var det som fällde oss när det i själva verket var just den som in i det sista gav oss ett litet, litet hopp om ingemansland är det mer än övertydligt vilka enorma brister han har som tränare. Med tanke på vår OBEFINTLIGA offensiv hade vi kunnat kliva av grundserien i mitten på december om det inte varit för vår ändå någotsånär hyfsade defensiv. Att vi sen föll ihop kapitalt i de tre viktigaste KS-matcherna ändrar inte på det. Det visar bara på ytterligare tillkortakommanden hos Montén som tränare, nämligen att få ordning på den mentala biten hos laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
reborn: Men Tomas Ros, den gamle Timråneggofilen och hatobjektet (som var så klockrent rätt ute där 2007 när han förutspådde vår närmaste framtid) tror att vi i värsta fall får vänta lika länge som Leksand, 7 år, innan vi går upp igen. Taget säger jag! Går vi upp såpass fort igen är jag skitnöjd så jag hoppas hans siande den här gången har samma träffsäkerhet.

Annars tittar man på Leksands firande och inser mitt i bedrövelsen att vi just givits chansen att kämpa mot den enda fotmen av euforiskt firande man som Timråit kan hoppas på att få uppleva. Dvs ES-avancemang. SM-guld har jag för länge sedan gett upp hoppet om att få uppleva.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
reborn: Ja Challe var ju rena hockeyprofessorn om man jämför med den här sopan.
Perra räknar jag inte som coach ens
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Jag är inte särskilt förvånad,

Jag är inte särskilt ledsen, 

Jag är inte särskilt chockad,

Det kommer en ny tid,

De kommer en ny era,

Där vi kommer åter regera.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
reborn: Montén borde verkligen fundera på varför laget alltid spelade sin absolut sämsta hockey efter uppehållen (då man 'tränat på grundspelet'). Någonting var jävligt fel där. Detta faktum dödade oss direkt i kvalserien.
Kommentera