1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1574394

Sv: Apropå nånting...
söder över: Och som lök på laxen brölar Doverskog, helt utan nån form av klädsam ödmjukhet inför sin förenings agerande och den särbehandling de fått eller någon som helst skam i kroppen, att nu är det minsann SM-guld som gäller. Nu ska det satsas. Inte ett skvatt har man lärt sig och varför skulle man eg. gjort det? Det som allt detta visat är att det uppenbarligen finns klubbar som är onåbara, som får hållas och hantera sin ekonomi som det passar dem. Om det ändå pratats om långsiktighet, etablering i ES, hålla nere skenande kostnader etc. Men inte då, det saknas nästan ord när satsningar och högmod skall beskrivas. Allt till lovsång i från media, med Wennerholm i spetsen. Har Svensk sportjournalistik förresten NÅGONSIN skådat en större pajas?

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
reborn: Såg du det här aprilskämtet i Nerikes Allehanda?
Iallafall slutklämmen var lite småkul;

"Örebro hyllar hockeyhjälten ‧Conny Strömberg – med en bronsstaty utanför ishallen värd en miljon.

– Conny har ju satt Örebro på ‧kartan, säger Ralf Trickbetrüger, i representantgruppen som inne‧håller folk från ÖHK och kommunen.

Kolossen finansieras av klubben, kommunen och en anonym givare. Dessvärre kommer man i framtiden behöver dra in på ungdomsverksamheten:

– De som är lite sämre får spela på parkeringen. Att det blir asfalt i stället för is är väl inte hela världen för dem. Huvudsaken är att grabbarna har roligt, säger Ralf Trickbetrüger."
Kommentera