1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581761 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1574664

Sv: Apropå nånting...

KniveN:

Ja, det är klart. Men jag har fått för mig att det finns en väldigt stor rivalitet mellan Timrå IK och Sundsvall Hockey.

Men visst känns det som att det på sikt skulle bli mer attraktivt för både sponsorer och Supportrar om man kunde se bra ishockey i centrala Sundsvall? Är Timrås varumärke i dagsläget tillräckligt starkt för att locka till sig en mängd nya Supportrar om trotjänarna börjar tröttna?

Erytocyt:

Jag påpekade ju faktiskt att jag kände till problemen. Jag menar bara att när så mycket i dagens ishockey styrs av pengar så kanske man ibland måste svälja stoltheten för att överleva.

Angående arenan vet jag inte riktigt hur det skulle se ut, men som jag förstod det var det väl kommunen som var intresserade av att han en evenemangsarena i centrala Sundsvall, och att det i sådana fall var en självklarhet att det också skulle spelas ishockey i den.

Med tanke på det stora ishockeyintresset som finns i trakten, samt att Timrå är på väg utför, är jag övertygad om att det skulle kunna innebära ett rejält lyft för Sundsvall Hockey. Men jag vet förstås ingenting om detaljerna.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Bad_Brett:

Svälja stoltheten för att överleva, det beror nog på lite vad man är ute efter. Det finns ju vissa här på HS som förespråkar en mer NHL-anpassad produkt där fokus inte ska ligga på hockeyn utan på kringaktiviteter för att locka marginalåskådare. Där vinner nog det tänket gehör.

Timrå på väg utför visst, men vad är det som säger att man inte kan vända på det? Timrå är fortfarande nr 1 i Medelpad och kommer garanterat att leta vägar för att det ska förbli så. 

Det är ju inte så att Sundsvall Hockey är i någon spikrakt uppåtgående kurva heller precis.

Redigerad kommentar

Kommentera