1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581762 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1574670

Sv: Apropå nånting...

Bad_Brett:

Svälja stoltheten för att överleva, det beror nog på lite vad man är ute efter. Det finns ju vissa här på HS som förespråkar en mer NHL-anpassad produkt där fokus inte ska ligga på hockeyn utan på kringaktiviteter för att locka marginalåskådare. Där vinner nog det tänket gehör.

Timrå på väg utför visst, men vad är det som säger att man inte kan vända på det? Timrå är fortfarande nr 1 i Medelpad och kommer garanterat att leta vägar för att det ska förbli så. 

Det är ju inte så att Sundsvall Hockey är i någon spikrakt uppåtgående kurva heller precis.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Erytrocyt:

Jag sitter ju knappast på något facit. Det är troligt att det finns betydligt bättre lösningar än den jag förespråkar. Däremot är jag övertygad om att Timrå kommer fortsätta utför om inte någonting görs. Det är klart man kan vända på det, men det sker inte automatiskt. Vändningar är nästan alltid ett resultat av att folk sätter sig när och börjar använda sina grå för att hitta lösningar till problemen.

Personligen tror jag definitivt att Timrå måste börja locka fler marginalåskådare. Ishockeyn har förändrats mycket de senaste 10-20 åren. Det är business nu. Jag kan ägna timmar åt att snacka skit om Apple's produkter, men likförbaskat säljer de extremt bra. Min flickvän började heja på San Jose Sharks för någon månad sedan på grund av att hon tyckte att de hade snyggast tjejkläder. Det är så det fungerar.

Om man på grund av envishet och stolthet blundar för dessa möjligheter, ja, då går man en säker död till mötes. Det är min uppfattning. Sedan måste man förstås vara försiktig så att inte eldsjälarna känner sig svikna.

Kommentera