1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581758 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1574678

Sv: Apropå nånting...

Erytrocyt:

Jag sitter ju knappast på något facit. Det är troligt att det finns betydligt bättre lösningar än den jag förespråkar. Däremot är jag övertygad om att Timrå kommer fortsätta utför om inte någonting görs. Det är klart man kan vända på det, men det sker inte automatiskt. Vändningar är nästan alltid ett resultat av att folk sätter sig när och börjar använda sina grå för att hitta lösningar till problemen.

Personligen tror jag definitivt att Timrå måste börja locka fler marginalåskådare. Ishockeyn har förändrats mycket de senaste 10-20 åren. Det är business nu. Jag kan ägna timmar åt att snacka skit om Apple's produkter, men likförbaskat säljer de extremt bra. Min flickvän började heja på San Jose Sharks för någon månad sedan på grund av att hon tyckte att de hade snyggast tjejkläder. Det är så det fungerar.

Om man på grund av envishet och stolthet blundar för dessa möjligheter, ja, då går man en säker död till mötes. Det är min uppfattning. Sedan måste man förstås vara försiktig så att inte eldsjälarna känner sig svikna.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bad_Brett: För att Timrå i framtiden ska ha potential att etablera sig som en storklubb är en viktig komponent en arena belägen centralt i Sundsvall. Vad har Sundsvall Hockey med det att göra?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Bad_Brett: Jag är övertygad om att Modo snart är i Timrås läge om inte ni vidtar åtgärder. Slå er i hop med Björklöven (Övik är för litet för att i längden husera ett elitserielag), bygg en ny arena i Nordmaling, och börja lira i marginalåskådarvänliga outfits (damma av Tummen-Upp-tröjan? Den var före sin tid då, men helt rätt 2013/2014). Bara några tips från en välmenande, orolig hockeybroder.

Icke trollerianknutet: det här med informationen, annonser m m. Förändringarna på ledarsidan var nödvändiga och på det hela taget bra, men nog kan man med fog påstå att det inte har blivit någon lysande extreme-make-over? Det mesta som kommuniceras runt klubben är lika amatörsmässigt som förr. Inte ett ord om degradering på hemsidan, inte ett ord ö h t om något annat än inför match, efter match, leta puckar i Birsta.

Annonserna är pinsamma. Ovärdiga. Man saknar onekligen en genomtänkt, aktiv kommunikationsstrategi. Det finns inte. Jo, supporterträffarna är ett bra initiativ. Men det når ju inte utanför den innersta kretsen. Något måste hända här. Tillsammans med 'det finns inga pengar, vi måste få lån' i media ger det bilden av en helt handlingsförlamad, passiv klubb. Så är det naturligtvis inte, men det kommuniceras inte. Någon som sett ett tecken på jävlar anamma?

Kom igen nu för fan, Timrå! Brinn!

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Fast med de tankegångarna, något som har varit uppe här tidigare så bör Timrå IK ju egentligen inte bedriva hockeyverksamhet i första hand. Då är det bättre att öppna en fet shoppinggalleria med en sportbar där några stackars vilsna män kan samlas och titta på varuhusets hockeylag medan fruar och flickvänner shoppar loss. IN Hockey kanske kan vara något?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Bad_Brett: Med tanke på att den enda evenemangsarena som öht planeras i Sundsvalls kommun är tänkt att ta någonstans mellan 2500-3000 i publikkapacitet och främst rikta sig mot innebandy, basket och konserter så kanske vi kan låta den här diskussionen självdö nu?

Att Timrå IK eller Sundsvall Hockey ens skulle komma på tanken att bygga nytt nu med dagens ekonomi känns ganska långsökt.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bad_Brett: helt korrekt! 
Kommentera