1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581753 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1577282

Sv: Apropå nånting...
Erytrocyt: ang ungdomsakademi... ja precis! Vilken jävla bredd saik har! Många gånger har bredden klivit fram och varit spetsen under sm slutspelet. Det visar på hjärta på rätta stället och bra utbildning! Nu kommer man kanske inte hela vägen på det men fan så mycket längre än ner i as iaf. Grymt härligt sm guld till saik. Överlägsna allt i år!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
SAIK är de mest värdiga mästarna på år och dagar. Vi hade kunnat vara det t ex 2007, men vi hade marginalerna emot oss i... kvarten. Man måste ju komma förbi semin också. Samt finalen. Så jävla nära har vi inte varit trots allt. Och det är jag besviken på. Nu har vi åkt ur utan att ens ha spelat en SM-final. Med de lag vi hade i mitten av 00-talet skulle vi mycket väl ha kunnat göra det, men vi slarvade bort chansen. Jag har svårt för den här losermentaliteten som kännetecknar de flesta av Medelpadslagen. Giffarna spelade stundtals briljant Fotboll i Allsvenskani fjol, men rasade likafullt ur serien och är nu totalt kassa i superettan. Dragons har förvisso vunnit SM-guld ett par gånger, men förlorade i kväll första finalen trots hemmaplan och klar serieseger. Granlo hade chansen att slå ut Storvreta i kvarten, men föll trots ledningar på bortaplan i den avgörande matchen. Det är svårt att komma från Medelpad. Vi är förlorare allt sedan födseln. Ett tungt ok att bära. Vi lär oss den hårda vägen. Framgångar är sällsynta. Vi är dömda till att lida många svåra kval. Fy fan...

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

söder över:

Precis, titta på Skellefteå, titta på Brynäs. Om de kan få fram så många duktiga juniorer varför skulle inte vi kunna? Men det gäller att våga och att lita på dem och ge dem chansen.

Kommentera