1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582915 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1577982

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Nisse: men att Handelsbanken försöker finna en lösning för att rädda de pengar de har lånat ut är väl knappast något som väcker känslor. Om de sedan skall låna ut ytterligare 15-20 millar till en förening med otroliga likviditetsproblem så förstår jag att de försöker få en så bra deal som möjligt.
Nej, jag har svårt att bli förbannad på en bank som försöker rädda hem en stor summa pengar man lånat ut till en förening vars ledande personer varit slarvig och oaktsam i deras uppdrag. Jag kommer alltid att hävda att denna soppa har ingen annan än personer i föreningen ställt till med...och de borde stå till svars för det.

Det är otroligt sorgligt att så fina människor som tagit över föreningen måste börja i ett näst intill omöjligt läge. Jag hoppas och tror att de ror detta i land och kan börja om och bygga nytt. Tiden går tyvärr väldigt fort just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
250kg kärlek: Snygg straff av Sarri nu.
Han kanske vi har råd att värva iallafall
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
250kg kärlek: Att Handelsbanken försöker med kommunal borgen på nyutlåningen har jag full förståelse för. Att få kommunal borgen  för gamla fordringar kommer aldrig kommunen att gå med på. Snacka om överklaganden från boende i Timrå kommun. Varför skall en bank få full täckning för gammal kreditgivning från kommunen när skolan måste dra in, åldringsvården inte är värd namnet, vägunderhållet är ett hån mot trafikanter o.s.v.  Att personer som ställt till med detta borde ställas till svars kommer inte att ske om det inte kommer fram att det dom gjort varit brottsligt. Dom är faktiskt beviljade ansvarsfrihet av årsmötet på inrådan av revisorerna. Att tiden går väldigt fort nu skulle jag vilja rubricera till att klockan är 23:55 och gong gongen går 24:00. Om Timrå klarar sig från kk är väl frågan om det finns några spelare kvar i silly season när Timrå eventuellt kommer in i silly season.
Kommentera