1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1578406

Sv: Timrå IK:s ekonomi
hubbenorlen: Hempen är också inne på det där, förlorarmentaliteten, jante regerar. I det här fallet är det förvisso inte särskilt bra, tvärtom är det mesta som rör Timrå IK f.n åt helvete. RED DEVIL har kanske även privata skäl att vara upprörd, som fordringsägare. Vad vet jag? Det kanske är anledningen till hans bitterhet.

Dock blir jag så in i h-e less på dels HS-gnället (det är vare sig färre skribenter här nu jmft med för typ 10 år sen eller sämre kvalité på det som skrivs. Snarare tvärtom) dels när vi själva, lagets Supportrar, också måste ägna oss åt att sparka in vidöppna dörrar.

Jag fattar inte vad man vill uppnå med det? Samla ihop en mobb irl om man är så j-a bitter och tåga mot kansliet ist för att kräkas här. Här vill vi prata nystart och försöka hitta de mikroskopiska korn av positivism som möjligen kan finnas.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
mikenomad: Precis. HS har fan inte förändrats ett dugg egentligen. Är jävligt trött på folk som ska "lämna" hela tiden. Och vi är redan på botten. Vad fan blir bättre av att fortsätta klaga?
Jag har varit förbannad efter bittra förluster och spytt galla hör inne, men bara under en kväll.
Att fortsätta vräka ur sig negativa saker dag efter dag...jag fattar det inte.
Kommentera