1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582541 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1579035

Sv: Silly Season 13/14

Pjernut: Jag skulle - helt ärligt - vilja se ett fräschare namn. Retrospektrunkande har vi ju sysslat med i överflöd under de senaste åren. Under de 'gyllene åren' så sysslade vi inte med det alls, i princip. Jag satt här och gnällde över att inga spelare återkommer till TIK efter utflykter och sedan - GUD HÖR BÖN - Yared Hagos tre år. Etcetera. 

Vill Lill-Kenta kliva ner en division och jobba långsiktigt med ett lag fyllt av hans mest inflammerade akilleshäl - juniorer - och dessutom göra det till en lön som väldigt många andra lag i Sverige kan överträffa så... absolut. Vill han göra det för kärleken till Timrå IK (som många trodde det handlade om när han drog till HV) så, återigen... absolut.

Jag är tvekis. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 13/14

Knylan: Håller med i dina båda senaste inlägg.

Angående Kenta: hans ovilja att spela juniorer var stundtals närmast komisk. Hellre 8 seniorforwards på isen än att slänga in någon med galler. Inte ens när det drog ihop sig till slutspel och det var skador och slitna spelare och trygg tabellposition slängdes det in någon ur det yngre gardet.

Å andra sidan - vi kanske hade det rätt skralt på juniorsidan under den tiden? Kommer fan inte ihåg. Frågan är dock om han skulle ha lirat in Lander och Pääjärvi såsom Challe gjorde. Tveksamt va?

Hursom, den här nostalgitrippen kan vi nu. Tycker att vi kan nöja oss med att ventilera gamla spelare och tränare vid brasan med barnbarnen, inte nödvändigtvis värva tillbaka alla en-gång-kickande/en-gång-lovande som någonsin passerat klubben. Behövs lite nytänk. Lite magi och briljans. En allsvensk variant av fjolårets lagbygge får mig att rysa.

Kommentera

Sv: Silly Season 13/14
Knylan: Håller med, ser helst ngn annan æn Kenta, æven fast jag gillar honom. Tveksam till hans førmåga att utveckla ungdomarna.
Kommentera