1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1579042

Sv: Silly Season 13/14
Gorkyman: Jag tänker något i stil med Fredrik Söderström i Oskarshamn. En relativt ung tränare med moderna idéer. Det finns. Framförallt tror jag att den sortens tränare är lätta att locka till Timrå, lättare nu än tidigare. Nu står vi inför något nytt, samt att det finns större potential i en sån förening som Timrå IK än då exempelvis Oskarshamn, Troja eller vad fan som helst. Letar man den tränartypen så går det garanterat att hitta guldkorn om man gör riktigt grundlig research.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 13/14
Knylan: Frågan är om inte en yngre, fräsch och modern tränare skulle behöva en dito sportchef. Nubbens kvaliteter borträknade kan vi konstatera att få andra klubbar har kvar sportchefer sedan millenieskiftet. Hockeyn förändras och det är ett väldigt krävande jobb, engagemangs- och tidsmässigt.
Men visst vore det härligt med ett nytt namn i båset. Den här gången ska vi nog dock välja någon med åtminstone ett par års huvudtränarerfarenhet. Det lär bli en tuff säsong.
Kommentera

Sv: Silly Season 13/14
Knylan:  Ja det ska vara ngn som verkligen brinner før det, och ær på væg upp. Tror inte att en redan etablerad ær det bæsta i detta læget. Nu finns ju Ante som också ær den typen, så ngn med lite mer erfarenhet bør det dock vara, annars kan Ante køra. Tror han skulle klara det bra om han får førtroendet från start.
Kommentera

Sv: Silly Season 13/14
Knylan: En ung o hungrig likt Tomas Montén? Nja det känns inte som något vi behöver, jag tror mer att unga spelare med lite erfarenhet behöver någon som har rutin.

Redigerad kommentar

Kommentera