1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577855 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1587003

Sv: Timrå IK - VIK Västerås HK 2013-09-13
Summa summarum: Det här var helt värdelöst. Men det är inget att göra åt. Vi är inte bättre än så här. Det blir la en strid inpå kniven för att hänga kvar... Over and out.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - VIK Västerås HK 2013-09-13
DJ Hemp: Jaja...nu har man andats lite, en aning sansat kan man konstatera att detta såklart var helt enligt all sportslig logik. Jag gör en kovändning i värvarfrågan också, självklart ska det inte värvas nån enstaka dyring till detta lag.

Snacka om att kasta pärlor för svin isf, försöka måla en bajskorv med guldfärg...skillnaden sportsligt skulle vara marginell, det är alldeles för stora brister för att det skulle göra oss till ett lag för nåt annat än bottenträsket. Däremot skulle det kunna innebära totalhaveri ekonomiskt.

Det här laget ska göra't ändå, dvs greja nytt AS-kontrakt. Och det bör ändå klaras.

Hej hej Skarin, jag är med dig nu, i ditt lag. Det tog bara lite tid att på riktigt greppa verkligheten men när den väl letade upp Den Stora Ådriga och gav ringmusklerna en omgång blev allt med ens väldigt påtagligt.
Kommentera

Sv: Timrå IK - VIK Västerås HK 2013-09-13
Detta var förmodligen det vidrigaste Timrå presterat sen typ 1988!
Huvaligen vilket usch!
Kan bara bli bättre tack o lov!!

Timrås tröjor var nog det trevligaste med denna tillställning, är rädd för att denna "för mig" älskade förening likt en alkoholist inte nått botten ännu, tyvärr!
Kommentera

Sv: Timrå IK - VIK Västerås HK 2013-09-13

DJ Hemp: efter ikväll känns det så men kan man få igång målskyttet på något vänster (vara mer rejäla i avslutsmomentet är en grej) så kan det funka. 

Jag hoppas innerligt att spelare och tränare taggar till och tar denna förlust på helt rätt sätt och kommer igen starkt. För det var inte långt borta att jag gick hem efter andra perioden ska jag helt ärligt erkänna.

Kommentera

Sv: Timrå IK - VIK Västerås HK 2013-09-13

Nä hörrni, det här var inte någon klang & jubel - premiär. Den totala laginsatsen får väl betecknas som "tveksam". Timrå hade ingenting, nada, nichts att sätta emot och ägnade sig åt frustrationsutvisningar istället.

Bör bli en del spegeltittningar de närmaste dagarna. Många spelare man hade förväntningar på som inte alls imponerade. Sen måste lagledningen ta tag i disciplinen. Det är illa att uppnå den här frustrationsnivån redan i en premiär, och det är väldigt illa om det inte blir total rättning i ledet till nästa fight.

Jaja. Vi har i a f ett lag osv.

Kommentera