1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581447 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1597277

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Region och region. Som om Västernorrland är en region som man egentligen räknar mer än till landsting. Det är Sundsvallsregionen som är relevant och där är så klart Timrå störst, av naturliga anledningar.

Ska vi dock räkna landsting så är Modo så klart störst. Om vi ska fortsätta framstå som den alkade brodern som nyss kommit ut från torken med nyfunnen ödmjukhet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Säger bara Alfredshemm, när nu den klubben börja med hockey. Läs på!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Knylan:

Jaji, egentligen hatar jag namnet Västernorrland som fan. Det borde heta Sundsvallsborgs län i stället. För att inge lite mer respekt än det nuvarande menlösa namnet som ingenting säger. Men angående Modo är det inte mycket att göra åt, de har trots allt spelat en jävla massa SM-finaler medan vi inte har varit där en enda gång. Inte ens i närheten om man ska vara ärlig, för i de semifinaler vi har varit i har vi inte varit tillräckligt bra. Möjligen med undantag för 1975, men då var jag inte riktigt med. I modern tid mot Frölunda och HV71 var det dessvärre inget snack, vi räckte inte till helt enkelt...

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Så är nya fjärrvärmereklamen helt fantastisk tycker jag. Gubben som har hyllorna fulla av VHS:er med Brynäs alla matcher...och så sloganen då: "Vi bränner sånt som ingen vill ha."
Kommentera