1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1601300

Sv: Apropå nånting...
Andersson:Gärna för mig , just nu består glädjen tvärr enbart i att se att det går i illa för andra lag också. Men SAIK gör det bra, faktiskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Så...nu har jag "gillat" för 1:a gången också.. ;) Tack U137 och Andersson för era inlägg, de värmer.

Nu till något annat: Jag bor ju här i Norrlands Huvudstad och tycker att det är både tråkigt (och skönt på samma gång..? Tja, en del av er vet hur jag menar..) att Timrå åkt ur ES/SHL för det gav mig chansen att 2-3 ggr/år se mitt lag spela där jag bor. Så jag gör mitt bästa för att hjälpa upp situationen, jag går på en del Timråmatcher. Vad jag undrar med det här lite snurriga och smått berusade inlägget är; det här med "vaskning"....är det så hälsosamt..? Var på matchen i fredags bl.a och satt uppe i mitt favvohörn på Eon (östra, höger) där jag var tämligen ensam. Förutom snorungar som lekte "kepsjagis" (någon kommer snart att trilla och slå sig REJÄLT) och en man jag ofta sett där förr, en man något äldre än mig, en man som (enligt mina beräkningar) var med redan på (åtminstone) Jocke Nilssons tid. Han skakade bedrövat på sitt huvud med den slitna timråkepan när speakern talade om "kvällens publiksiffra". Runt 2500 nånting.... Men alla som var där vet ju hur illa det stämde med verkligheten. Det blir liksom ett "salt i såren" tror jag på de som är där och VERKLIGEN bryr sig. Är det inte bättre att bara sätta in en slant på något Timråkonto?

Nu fattar ju t.o.m jag att diffen mellan "publiksiffra" och verkligt åskådarantal inte i första hand beror på "vaskning", men det har väl sin betydelse.

Kommentera