1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582163 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1601382

Sv: Timrå IK - IF Troja/Ljungby 2013-12-01

hubbenorlen: grejen är den att laget måste börja vinna matcher igen. Timrå IK är en förening som är beroende av att det går bra på isen. Inget annat än segrar kommer att locka tillbaka pubilken på läktaren. Och det är just det som jag tror är den stora grejen. Att besöka Eon idag känns ju som att se en film på Filmstaden. Inga människor, ingen inlevelse, det kostar bara en massa stålar. Då väljer jag, du (?) och många andra att helt enkelt, på sin höjd, att köpa hem matchen och följa laget från teve-soffan.
Finns det något annat lag inom hockeyn än Leksand som kan locka folket trots kräftgång sportsligt? Nej!

Medgångare, motgångare, mittimellan, skit i samma. Laget måste prestera för att restaurangen ska få lite att göra, för att fylla läktarna, för att laget skall få hjälp på läktaren. Något annat kommer aldrig att fungera.  

Så jag ser gärna en artist eller två, som skapar lite flow. Typ som Matthiasson gjorde eller Zäta, eller Manderville. Det behövs inte stordåd, det behövs någon med attityd, som vet vad som gäller. Som när Sonnenberg klev in och räddade föreningen. Det kostar, visst. Men det är värt varje krona. En eller ett par spelare kan faktiskt vända det här. Kompetensen finns i laget. Det här med fingerspitzgefühl när det gäller sportchef har aldrig varit viktigare.

Kommentera