1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581304 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1607029

Sv: Apropå nånting...

Har försökt titta in här emellanåt för att få nån form av bild av vilket håll TIK är på väg. Av tabellen och det enorma intresset att prata om rätt mycket annat tolkar jag det som att TIK är på väg bort helt och hållet?

Hur som helst så saknar jag er i ES. Mitt eget intresse av ES har sjunkit betydligt till denna säsong, till viss del beroende av er men även av att man ibland får göra lite prioriteringar i livet.

Oh snap. Tydligen heter det SHL nu.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
spud: Hur tänkte man när man gjorde namnbyte från ES till SHL? "Nu kommer vi få ett uppsving av intresset och högre publiksiffror, med ett så fräckt namn" eller "Internationella sponsorer kommer stå som spön i backen och vi får sälja sändningrättigheter över hela jorden, eller nja... kanske i Norge" ;-)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
spud: Det är väl Twitter och annat ofog som lockar till sig folk härifrån. Några av MoDobokens mer rutinerade rävar har väl också flyttat på sig. Stödet för Timrå IK består det tvivlar jag inte en enda sekund på men intresset att följa de diskussioner som förs här på HS har svalnat betydligt. Något som känns helt naturligt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

spud:

Men det var väl sympatiskt skrivet. Du är något på spåren, men att vi skulle vara på väg bort helt och hållet vet i fan. Hur menar du förresten, att klubben skulle läggas ner eller bara att vi supportrar har gett upp? Jag har i alla fall inte gett upp, det skulle vara under min värdighet. Och bortasegern, mirakelvändningen, mot Rögle senast var nog säsongens skönaste vinst hittills.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
spud: Intresset för Timrå IK är fortfarande stort. Om någon nu tvivlar på det.

Härinne har det dock svalnat avsevärt. Allt har sin tid.....
Kommentera