1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1609489

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2014-01-30

hubbenorlen: Jag har haft Viaplay på datorn nu 2 månader. Kan säga att jag mailat både hockeyallsvenskan.se och Viaplay/Viasat nu 3 ggr med rätt krävande-syrliga mail där jag beskrivit mina funderingar vem/vilka som planerar hockeyschemat för allsvenskans tvtablå. Tryckte även att man väljer att visa DIF ca 7 ggr på Viasat/Viaplay i jan/feb månad, medan tex Timrå visas inte 1 enda gång den här perioden. Har fått till svar av 3 olika personer. Det man tar upp är att man över en hel säsong ska de ha jämnat ut sig då det gäller antal visade matcher per lag, sedan tar man även ställning till att visa sk matcher som drar tittarsiffror dvs topplagen. Och då jag då fick detta som svar brann det för mig totalt. Formulerade något i stillen med att hur i allsin dar kommer då detta förbannade Stockholmslag på tapeten för jämnan om man ska gå efter kvoten topplag?? Laget låg då på 6e plats då jag sände iväg mailet. Har inte ändring skett snart blir nästa steg att ringa, och då vill jag inte vara den personen som svarar för Viasat/Viaplay kan jag säga. Sprid gärna detta , och för tusan vänd er till dem också och vädra era åsikter så kanske de börjar tänka till att något är fruktansvärt snedvridet. Räcker inte att bara tycka för sig själv att det är illa planerat, utan maila/ring dem och "hota" med att du/ni ska avsäga er abonnemanget om ingen ändring sker inom kort! 

 

Är oroväckande less på att se detta äckel till Djurgården snitt 3-4 ggr i månaden på Viaplay, minst! 

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2014-01-30
fredriko74:

Jag kan tänka mig att skriva om än inte i lika kraftiga ordalag, då jag inte är fullt lika upprörd. Det fanns nämligen fler skäl för mig att beställa Viasat-paketet, som fotboll och filmer. Däremot tycker jag definitivt att du har rätt i sak, det visas åt helvete för mycket Skansen och alldeles för lite Timrå IK.

Det var visst ingen sändning av SSK - Rögle, men då kan man koncentrera sig på lappderbyt och Simpsons så det är väl skit samma...
Kommentera