1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582713 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1611792

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: du, mina tår klarar tramp från ett fredagsfyllo. Jag fattar, han sviker för att han spelar i NHL. Jag känner honom inte och det gör inte du heller men jag har träffat honom för inte allt för många år sedan och då var det inget fel på hans glöd för Timrås öde. Han har så klart plats för både NSK, TIK och rödvingarna i hockeyhjärtat utan att jag har problem med just omtanke om lilla Njurunda för det. Vad är konflikten där? Äh, du gnäller på allt och alla och allt är värdelöst nästan jämt. Så såklart att den bäste spelaren som förknippas med vår klubb egentligen inte är något att glädjas över och egentligen inte ens håller på oss.... Tröttsamt att leva supporterlivet så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Är även lite tröttsamt att du återkommande insinuerar att jag skulle uppleva nån form av svek från Z:as sida. Det är ytterligare en indikation på att du fullständigt missar poängen i det jag skriver. Medvetet eller omedvetet, det är frågan...

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Jaja, vill man inte förstå så vill man inte. Det är lugnt maco, jag kan leva med det. Precis som jag inte har några problem med det faktum att Z:as känslor för TIK är, hur ska jag skriva, ganska allmängiltiga.

Du verkar f.ö vara väl bekant med alkohol och överkonsumtion. Lite tjatigt kan jag tycka, ditt fokus där. Säger antagligen mer om din relation till starkvaror än min.
Kommentera