1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1618407

Sv: Apropå nånting...
jå1:

Ja, det ska tydligen ha skett helt oprovocerat. Antar att offret bar en DIF-halsduk och det var alltså tillräckligt för att bli brutalt mördad. Ännu är inga gripna, men man borde ju inte komma undan med sånt här. Supporterprylar är nog inget att rekommendera i samband med dylika matcher. Detta hade ju lika gärna kunnat drabba någon av er eller mig.

Särskilt farliga städer tycks vara Sthlm, Gbg, Malmö och Hbg. S-vall tillhör kategorin lugna städer. Det enda supportervåld som där har förekommit är väl orsakat av 08-lagens supportrar, främst AIK:s. Visst, jag har slagits lite med IFSH-fans men det renderade inte mycket mer än i näsblod.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Våld är ju inget man blir stolt över direkt! Jag blev förbannad på en jävel en gång utanför Folkets Hus i Bergeforsen. Han hade kastat ruttna fågelägg på min moped när jag var där inne och de lukta satan. Jag fick tag i den jävlen och mulade han med ruttet ägg och strök te han ett par ggr med min fantomenring! Han flytta till Leksand sen och sist jag såg han bar han deras halsduk! När de gäller drickat har jag precis tagit mig en sängfösare med grannkärringa så nu somnar jag strax gott i soffan... Jag ville ha ett sug,men hon ger inte de på måndagar :-(
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synade i morse min nota från O'Learys i lördags, då jag efter GIF vs Brage var där och kollade på kvalserien (AIK vs Malmö) :

1 Staropramen 40 cl 62.00
1 Guacamole 19.00
1 Ribs Combo of 3 185.00

Tot Kronor 266.00

Men allvarligt... Ja, inte fan är det billigt på det där stället även om popcornen ingår som förrätt. Men gott som satan var det allt! Och Malmö höll undan... : )
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

DJ Hemp:

Vidrigt med våld. Har ni ca 13 minuter över så rekomenderar jag den här filmen.

www.youtube.com/watch?v=swC1ERxkkBY

Kämpa på Niklas Håkansson!

Kommentera