1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1621682

Sv: Apropå nånting...
250kg kärlek: Ja jag gillar det inte riktigt heller men eftersom jag är pappersnisse också så spelar det ingen roll för mig
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Timrå Icon: nu är inte jag man att bedöma vad som är bäst. Men med sviktande antal prenumeranter på papperstidningen där man samtidigt sett att människor söker informationen på nätet där det tidigare varit gratis så förstår jag att ST, med flera andra, är tvungen att hitta andra vägar att finna intäkter på. Dock tror jag att det man gjorde var väldigt vanskligt. Man gick från en mycket trevlig hemsida som kändes välkommen och läsvänlig, till en sida som känns väldigt rå, väldigt innehållslös redan även om man betalar för allt innehåll.

När och om man ska börja ta betalt för något som alltid varit gratis så är min erfarenhet att man måste ta det stegvis. Det lär knappast ST gjort? För mindre innehåll än det som finns att tillgå nu (om man valt att inte betala för sidan) går inte att uppbringa. Kikar man sedan på andra nättidningar med samma layout, LTZ t.ex. så får man ta del av betydligt mer där, än på ST.

Som sagt: för hårt skuret av ST för min smak. Dessutom kan jag faktiskt vänta på de lokala nyheterna till dess att det lanseras på andra medier, t ex SR, SVT, där det förr eller senare kommer att presenteras om det är ett nyhetsvärde ö h t.

 

Kommentera