1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1621686

Sv: Apropå nånting...

Timrå Icon: nu är inte jag man att bedöma vad som är bäst. Men med sviktande antal prenumeranter på papperstidningen där man samtidigt sett att människor söker informationen på nätet där det tidigare varit gratis så förstår jag att ST, med flera andra, är tvungen att hitta andra vägar att finna intäkter på. Dock tror jag att det man gjorde var väldigt vanskligt. Man gick från en mycket trevlig hemsida som kändes välkommen och läsvänlig, till en sida som känns väldigt rå, väldigt innehållslös redan även om man betalar för allt innehåll.

När och om man ska börja ta betalt för något som alltid varit gratis så är min erfarenhet att man måste ta det stegvis. Det lär knappast ST gjort? För mindre innehåll än det som finns att tillgå nu (om man valt att inte betala för sidan) går inte att uppbringa. Kikar man sedan på andra nättidningar med samma layout, LTZ t.ex. så får man ta del av betydligt mer där, än på ST.

Som sagt: för hårt skuret av ST för min smak. Dessutom kan jag faktiskt vänta på de lokala nyheterna till dess att det lanseras på andra medier, t ex SR, SVT, där det förr eller senare kommer att presenteras om det är ett nyhetsvärde ö h t.

 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
250kg kärlek:

Det du skriver i sista stycket om att info kommer fram förr eller senare ändå, som har ett högt nyhetsvärde, är så rätt.

Detta är också anledningen till varför betaltjänst inte kommer att fungera.

Vilket lag Timrå ställer upp med när säsongen startar kan jag inte påverka och går det inte att läsa i media så gör det inget, för när en spelare är klar syns denne på hemsidan.

Att leva i ett samhälle med informationsöverflöd är det nog många med mig som tycker men att det var informationsskaparnas moder tidningen, som skulle få mig att fokusera på viktigare saker i livet än en artikel om mitt kära hockeylags silly season det trodde jag aldrig.

Nu kommer jag bara få den lilla nödvändiga info som behövs vilka spelare är klara. Tack så mycket.

Visst har det varit roligt att få leva sig in i Silly Season via media men inte till varje pris. Tiden är det pris jag är bredd att betala.

Jag kommer må mycket bättre av en längre morgonpromenad och det kanske gör att jag lever längre vem vet. Det försämrar inte oddsen i alla fall.

Tack ST och Dagbladet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

250kg kärlek: Jag har inga som helst synpunkter på att man måste betala för att läsa då en relativt liten ortstidning som backar i läsare hittar andra vägar. Det går inte att jämföra med de stora drakarna som lever på reklamintäkter. Där håller jag med Hubbe.

Däremot är layoten helt kass precis som du säger. Möjligen att de gjort det så för att den skall vara fungera bättre på läsplattor och smartphones. Jag tycker den känns som ett projektarbete av ett gäng elver

Kommentera