1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1625755

Sv: Försäsongen 2014

DJ Hemp:

Håller med till 100%, men känner mig endast lite träffad. Tror inte jag skrev så mycket här inne under de s.k. glansdagarna.

Men jag grundlade å andra sidan mitt galna TIK intresse under de verkliga glansdagarna på W/Ö tiden med de första åren i allsvenska. På den tiden ringde man ju som  en galning till ST och kollade läget under tiden bortamatcherna spelades. Vid hemmafighterna så tog man så klart bussen/tåget till Timrå även om det var -20 grader kallt. Såg lirare som Eje, Bert-Ola, Biffen, Olle Å, Tigern m.fl. Det gick ju liksom ett dussin hockey-kungar då på varje stjärna i dag.

Idag, boende i Falkenberg, är jag hänvisad till detta foru, olika internet-forum eller att åka till matcherna i Ängelhom eller Malmö för att föjla mitt kära Timrå.

Följer idag favoriterna på nätet och då är det lag som sankar finanser för att köpa dyra lyxlirare som intresserar mig mest. Förutom TIK så följer jag Falkenbergss FF i allsvenskan och Falkenbergs Volley. Att vinna SM -guld i Volley och att som FF ta sig upp till Allsvenskan i fotboll är ju fantastiskt att följa.

Väntar med ett enormt intresse på vad vintern har att erbjuda för Timrå och jag kommer att följa det med ett största möjliga hjärta i varje match.

Jag följe igår 3-0 matchen i Östersund via ÖP och har haft stenkoll  på kvällens kross av Mora. Lysande inledning av säsongen.

Kära Timrå-vänner det känns som vi går en spännande budgetvinter till mötes.

Tummarna hålls, hoppas att vi Timrå-fans gör det tillsammans. Timrå är på rätt väg med satsningen under "galgen" som görs. Ungdomssatsningen är väl värd att hylla eftersom det borgar för framtida egna stjärnor hemifrån. Kulturen finns ju liksom i väggarna.

Oj, kära vänner, detta blev längre än jag tänkte mig först men tankarna inför kommande vinter och framgångarna för vårt kära TIK tog över.

Oavsett vad som händer så kommer jag, snart en 70 årig TIK  fan, att på ett eller annat sätt följa mitt  hjärtas lag, TIMRÅ, till dödagar.......

Åke i Falkenberg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongen 2014
Essvikare: Härligt brandtal Åke. Värt att plussa och kommentera. Hoppas det kan fortsätta med positiva tongångar runt vad Timrå gör på isen och att den taskiga ekokomiska situationen inte tar ner oss. Kolla ManU (mitt lag på brittiska öarna), jäkligt negativt snack om lag o prestation trots en av världens största kassakistor. Så säsongens motto får bli "Som United, fast tvärtom" :-)
Kommentera