1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581255 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1626403

Sv: Vad är viktigast för att öka publiksnittet?

Kongo:

Fast nu bor du väl ca 40 mil ifrån arenan och kanske inte är här alltför ofta. När jag bodde på Sthlms Södermalm tyckte jag att det var lite speciellt att kunna passa på att se TIK-matcher när jag var uppe på besök, så jag såg ofta till att tajma mina visiter med en hemmamatch. Sedan, när jag flyttade upp, skaffade jag säsongskort för den första elitseriesäsongen (2000/01) och åkte på varenda match samt ett antal bortaresor. Jag kan lova dig att jag var hur less som helst på alla resor Sundsvall - Sörberge t.o.r. efter den säsongen. Så redan till den andra säsongen i eliten minskade mina besök i "ladan" rätt så markant, även om jag fortsatte att följa laget på alla sätt och vis.

Jag vill även minnas att man blev rätt less på att sitta och vänta i evigheter innan hockeybussarna kommit iväg från arenan efter matcherna. Med dieselångor in i luftvägarna och allt det där. Sedan den där jävla rutten genom Bosvedjan och allt fanskap. För att sedan behöva promenera genom en stundtals svinkall och blåsig stadskärna. Man kan allt göra roligare saker av dessa timmar.

Summa summarum: När det inte längre känns lika exklusivt att få besöka arenan, så ledsnar jag (samt kanske även en del andra) på att kuska fram och tillbaka i timtals.

Redigerad kommentar

Låst ämne