1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581445 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1628560

Sv: Karlskrona HK - Timrå IK 2014-09-16
Såg matchen via hockeyallsvenskan play. Tycker först och främst att kommentatorerna var lite väl "Karlskronisk" i sin syn. Hade Timrå haft en målvakt så var på tårna så hade det aldrig runnit iväg på detta sätt och sannolikt hade matchen fått en annan matchbild.
Det som oroar är verkligen Norjas, minst sagt tveksamma spel. Han ser inte motiverad ut, ser osäker ut och skapar en oro i det defensiva spelet som jag tycker sprider sig i laget.
Det finns också spelare (de som är tänkt att leda laget) som måste steppa upp ytterligare någon nivå. Tänker på nämnda Norja men också på spelare som Hallin, Molinder och till viss del både Boyce och Wedin som måste börja visa att de faktiskt har lirat i elitserien och borde kunna prestera bättre än dem gör.
Glädjande är det att se att laget i alla fall krigar ända in i kaklet. De fortsätter att försöka vilket de skall ha credit för. Glädjande också att se hur Hult verkar hitta sitt spel mer och mer. Hans framspelningar är många gånger magnifik.

Det är dock dags att ta en trepoängare snart annars tror jag att det kommer bli riktigt tungt. Inte minst för att föreningen behöver ha varenda supporter på matcherna i Eon. Med förlusterna lär det inte bli enklare att locka publiken till hallen.
Tänk om vi kunde befinna oss topp 3-4-5...de hade nog genererat ett tusental ytterligare i publiken. Viktiga slantar för föreningen.

Bara att bryta ihop och komma igen. På torsdag sitter jag på samma plats som jag gjort i många många år. I tron att nu, NU vänder det.
Kommentera