1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1630597

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Knylan: Det är väldigt märkligt över denna hysteri kring Timrå IK. Det är nästan så man får för sig att det är en personlig vendetta som lockar detta intresse från Mittnytts sida. Eller så är det någon med oerhört små tankar om föreningen som liksom gör allt för att sprida negativa saker om klubben. Det är allmänt känt att det finns företrädare inom politiken i kommunen som försöker vinna röster på att smutskasta Timrå IK. Nu finns det ju ytterligare ett nätverk i kommunen som är minst lika anti hockey som moderaterna i kommunen. Ibland får jag känslan att det är någon i det huset som förser Mittnytt med information. Eller sitter någon på redaktionen och trycker på uppdatera-knappen på fogdens hemsida eller kanske har 24 timmars telefonkontakt med någon på Kronofogden.

Nej, jag håller med dig Knylan. Kanske läge för t ex Mittnytt att göra ett längre reportage hur Timrå försöker att anpassa sin kostym efter degradering från elitserien till allsvenskan och senare även en rekonstruktion på det. Ställ frågor till föreningen: hur har det gått? Vad har ni gjort för förändringar? Hur är relationen till era sponsorer? Hur har rekonstruktionen påverkat er som förening? Hur har ni gått vidare...und so weiter. Mer intressant än att lyfta fram någon äldre dam med noll, nada, zip, zero intresse för hockeyn. Kanske vet hon var ishallen ligger men så mycket mer fick jag inte intrycket av att hon kände till.

Jättetråkigt att man vinklar allt som sker i föreningen till det negativa. Det är det sista föreningen behöver. Hade varit bättre om man tillsammans försökt få föreningen på fötter. Vad vinner man på det här? Okej att public service ska skriva om allt som rör oss, bra eller dåligt. Men man skulle kunna fördela det negativa med lite positivt också. Det blir liksom lite för genomskinligt på det sätt man arbetar nu.

En sak är dock säker. Det var lite enklare för distriktets toppklubbar att arbeta så länge Wiklander satt på tronen. För de idrottsintresserade har vi honom att tacka för mycket. Den livlinan är numer borta. Tyvärr.
Kommentera