1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581451 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1633073

Sv: Almtuna IS - Timrå IK 2014-10-11
Det borde kanske vara i en annan tråd, men eftersom det diskuteras i denna så...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna IS - Timrå IK 2014-10-11

Hälge: Rycker några citat ur krönikan:

"När ni buar åt Almtuna som värmer upp inför matchen vänder jag ryggen till"

 

Min åsikt: Fy fan vad det har buats i Timrå Ishall genom åren när motståndare värmt upp: Salming, Challe, Rydmark you name them.......Är det inte tillåtet att psyka motståndarna, men för fan gå och titta på schack.

 

"Och när socialbidrag blir en lycklig historia – då vet vi att något inte står rätt till."

 

Min åsikt: Hört talas om ironi....Hört MIllwalls ramsa Everybody hates us but we DONT CARE" Det kallas för självdistans, att kunna skämta om en verklighet som kanske  är lite vanligare i Timrå kommun än i Uppsala kommun.

 

"Jag har aldrig under mina tolv aktiva år i den här supporterklubben varit i kontakt med en bengal"

 

Min åsikt: Här håller jag med artikelförfattaren: PYROMANJÄVLAR, dra åt helvete

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Almtuna IS - Timrå IK 2014-10-11
Rätta Virket var det, ja, inte Röd och Vit. Jag ber om ursäkt för min okunnighet i ämnet. Oavsett vad, så ogillar jag skarpt den där "krönikan" som det länkas till lite längre ner i forumet. Personligen anser jag att det är COOLT att "romantisera socialbidrag". Det är långt ifrån alla som har förmånen av att ha en trygg anställning i det här jävla skitsamhället, men man är inte ett piss sämre för den skull. Man behöver inte ens må sämre än de som har sina fjantiga skitjobb. Det kanske är mer eller mindre okej ändå. Inte minst då man är lite på fyllan. Så varför inte sjunga ut och glorifiera sitt så kallade utanförskap i tid och otid? Bättre det än att bara vara tyst om samhällets missförhållanden. Eller att inte kunna föreställa sig någon elakare ramsa än "domar'n är dum - jättedum!" och i allra värsta fall till och med gratulera motståndarna efter en förlust (ja, detta har tragiskt nog förekommit när jag har varit med på bortaresor).

Redigerad kommentar

Kommentera