1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582246 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1636267

Sv: Apropå nånting...
Andersson: Bilden funkade bra. Däremot var ljudet inget vidare.
Dom måste ju dra ner inputen, så att det inte distar hela tiden. Dessutom vore det ju bra om de tog upp mer av arenaljudet så att man fick lite stämning från hallen.
Som det är nu låter det riktigt dåligt och amatörmässigt, vilket är trist eftersom de båda är riktigt bra som kommentatorer. Framför allt gillar jag Jimmys avslappnade stil.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

hubbenorlen: Nya braskande rubriker...nu skall dom ge sig på dryckesförsäljningen i E On..

 

http://www.st.nu/medelpad/timra/ekonomiproblem-kan-ge-vita-veckor

Den ekonomiska krisen förvärras säger ST...Hänvisar till skatteskulderna i september. Men samtidigt ska ju detta vara mer eller mindre avklarat enligt vad Nollan förklarade i början av oktober. Så alltså. Det luktar usel journalistik som vanligt där man ger gamla nyheter ny legimitet och ny braskande rubriker. Det är klart, man kan dock tappa tillståndet för alkoholförsäljning pga retroaktiv misskötsamhet och det är klart att det påverkar intäkterna en del. Men jag gillar inte beskrivningen förvärras.

 

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Har även ST vänt Timrå IK ryggen? Jag blir så djupt besviken på den lokala journalistkåren, först Mittnytt och nu ST.

Att ekonomin fortfarande är rätt svajig är jag och de flesta andra medvetna om. Att detta i sin tur kan orsaka att alkoholtillståndet dras in köper jag också, men att ta upp skulden till kronofogden som så vitt jag vet antingen aktivt betalas av alternativt är helt avbetald känns otroligt onödigt. Speciellt nu när klubben precis spelat sin första hemmamatch med en skaplig skara åskådare på länge.

Ligger det inte i STs intresse att stödja de lokala klubbarna? Istället för att genast hitta anledningar att sänka deras förtroende bland medborgarna när man efter lång tid äntligen visar tecken på ett positivt uppsving?

SKÄMS ST!! 

Kommentera