1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1636273

Sv: Apropå nånting...

Har även ST vänt Timrå IK ryggen? Jag blir så djupt besviken på den lokala journalistkåren, först Mittnytt och nu ST.

Att ekonomin fortfarande är rätt svajig är jag och de flesta andra medvetna om. Att detta i sin tur kan orsaka att alkoholtillståndet dras in köper jag också, men att ta upp skulden till kronofogden som så vitt jag vet antingen aktivt betalas av alternativt är helt avbetald känns otroligt onödigt. Speciellt nu när klubben precis spelat sin första hemmamatch med en skaplig skara åskådare på länge.

Ligger det inte i STs intresse att stödja de lokala klubbarna? Istället för att genast hitta anledningar att sänka deras förtroende bland medborgarna när man efter lång tid äntligen visar tecken på ett positivt uppsving?

SKÄMS ST!! 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Mattadoren: känns som ett klokt agerande. Dra in tillståndet skulle ju definitivt bidra till att förbättra föreningens ekonomi. Eller hur?
Jag beundrar verkligen dem som arbetar i denna gigantiska uppförsbacke. Det finns liksom alltid något att "hitte på" för att inte låta föreningen få den lugn och ro den så väl behöver.
Jag begriper inte för mitt liv vad alkholtillståndet har med god ekonomi att göra, inte så länge man sköter själva utskänkningen på ett korrekt sätt. Det vore en helt annan sak om man gång efter annan serverar minderåriga, låter folk dricka på platser i arenan där det inte är tillåtet. Men om nu föreningen har ekonomiska bekymmer, och så har haft under så under de senaste 6-7-8 åren så känns det väldigt märkligt att det just precis nu när föreningen andas lite positiva vindar skall öppnas ett tillsynsärende just p g a taskig ekonomi. I min värld tyder detta på taskig bollkänsla, kanske t o m att ansvarig fick leka med trasiga leksaker som liten alternativt utsatt för annan traumatisk händelse i livet.

Knepigt att inte detta var en premium-artikel. När det kostar att läsa om Jens Westins fina start så är det gratis att läsa om Timrås ekonomiska problem. Jaja, hellre en öl på Eon än en läsk på Donken. 

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Mattadoren: Ha ha OK, du hann visst före medan jag filade på mitt inlägg ;-)
Kommentera