1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582448 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1641690

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Magnus Rövarn: Då tror jag att jag är med. Har jag förstått det rätt att du ställer dig positiv till ett övertagande om det är det bästa för kommunen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Kongo:

Ska man se det krasst så räcker det med lillstrimmahallen för kommunen.

Är det inte dags för permobilkungen att sätta sprätt på sin miljard(er) istället för att  kommunen ska stå för degen?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Kongo: Så är det. Jag vill inte ha någon lynchstämning mera. Jag vill inte behöva bli uttittad som en idiot för att jag älskar hockey och håller på Timrå men att dessa kringgått praxis gång på gång och fått ut en massa gräddfiler. Givetvis vill jag ha hockeyn kvar i kommunen men inte till vilket pris som helst. I synnerhet inte när man sade att allt var frid och fröjd efter rekonstruktionen. Det har bara börjat lite för mycket i denna soppa. 

En gång i tiden försvarade jag också Timrås intressen med en dåres envishet men inser ju hur folk utanför kretsarna har härsknat till och mer och mer fär varje år som gått. Även jag trodde på fullaste allvar att det var slutjammat när rekonstruktion trädde i kraft. Men så visar det sig att det finns ännu mera som inte tidigare varit känt för allmänheten. Det kan inte fortsätta så här längre.

Antingen fixar föreningen själva detta med hjälp av banken eller så tar man in en extern finansiär alternativt på heder och samvete kan intyga att detta är sista gången på en överskådlig framtid som man begär hjälp från kommunen. Det finns mer kärnvärden än hockey i Timrå också även om det skulle bli betydligt tristare att genomleva. 

Redigerad kommentar

Kommentera