1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1641815

Sv: Timrå IK:s ekonomi

250kg kärlek: Du har en poäng där. Åh jag förstår vinklingen. Men då vill jag ha en kalkyl ristad i sten på vad det är för eftergifter kommunen i sådana fall måste göra för att rädda Timrå IK. Aldrig att jag bara samtycker rakt av enbart av emotionella skäl. Det har varit för många turer för att man bara skall kunna rycka på axlarna åt det som inträffat och sedan pytsa in ännu mera.

Åh sedan vidhåller jag att föreningen måste börja sätta hårt mot hårt och ställa lite krav och upprätta en policy. Spelar du i Timrå så bor du i Timrå. Det gick på 90-talet och det går nu också. Det handlar bara om ren och skär bekvämlighet. Trenden måste vända. Klubben skall kvartalsvis redovisa sitt arbete både i pressutskick, medlemsträffar och hos kommunalrådet. Det skall inte finna en enda jävla tveksamhet till i affärerna kring Timrå IK. Nu skall det självsaneras.

För det kan inte vara möjligt att en kommun bara skall ha skyldigheter men inga rättigheter att få ta del av några intäkter. Den ordningen är fullständigt uppåt väggarna.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Magnus Rövarn : jag håller med dig. Jag ser inga konstigheter i att föreningen har någon form av redovisningsskyldighet till kommunen så länge som inte kommunen är med och lägger sig i det sportsliga (mer än att de kan ha åsikter på det ekonomiska).
Kommentera