1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1648329

Sv: Apropå nånting...

Den här svåra hockeyfarsoten som numer har ett stadigt grepp på Timrå verkar ha spritt sig både norrut och söderut. De tre, förhållandevis, sämsta hockeylagen i detta land är idag Timrå, MoDo och Brynäs. Därmed är mitt förslag att vi flyttar Timrå lååångt från detta ogästvänliga hockeyområde till exempelvis Malmö eller Göteborg och så bygger vi upp en ny storhettid där. I NHL flyttar man ju lag vid behov så varför inte prova det greppet. 

Snäppet mer seriöst, potentiellt kan vi ju faktiskt möta både Brynäs, Modo och kanske Sundsvall Hockey nästa säsong. Skulle inte detts kunna tända allmänhetens intresse? Förvisso inte speciellt troligt scenario även om BIF o MoDo är svårt dåliga i nuläget.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Mats Wennerholm får det på några rader att låta som om det är i Ängelholm och inte i Timrå som det funnits den största hockeykultur genom åren
.Fåne.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
sargad: Det skulle defenitivt liva upp AS för oss that's for sure men som sagt är det ej äns tänkbart att varken Modo eller Brynäs skulle åka ur i år, då är det genomklappning monumentale som gäller.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
sargad: Känns som om det är lättare att hålla sig kvar i shl nu, så Modo och Brynäs valde rätt säsong att vara usla..
Kommentera