1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577973 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1650068

Sv: Är det slut nu?
luffaren: Nu tror jag inte att alla har förstått hur illa det vekligen är ställt, man släpar nu även med löner, det finns inga pengar att köpa kioskvator för ens.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Är det slut nu?

Gamen: du ställer frågor till Hälge som han ska svara på. Varför var korven slut? Har spelarna fått några löner?
Vi vänder på det. Du kanske kan svara mig på: är du en Timrå-supporter? Lider du av att Timrå ligger sist i serien? Vilka konsekvenser får du av att föreningen (eventuellt) inte kan göra rätt för sig?

Du är bara så mycket Timrå-hatare man kan bli. Triggar sanna supportrar med ditt sätt att vara. Snälla, låt bli. Gläds gärna - för dig själv - att det går dåligt för Timrå, gläds över att Timrå- Sundsvall eventuellt möts i ett kval. Gör gärna det. Men låtsas inte att du liksom känner för Timrå IK då du i själva verket tycker något helt annat.

Du går igång på att förmedla tråkiga nyheter, du gillar att vara Hänt i veckan.

Du har väl, så vitt jag minns, alltid varit skeptisk till Timrå IK, framför allt i våra lokala tidningar. Kan ju vara någon annan, men jag tvivlar. Du hugger som en kobra så fort det är något negativt kring Timrå IK. Mindervärdeskomplex heter det med ett finare ord.

Vi behöver inte såna som dig här, nu. Vi behöver supportrar som vägrar ge upp, som vägrar kasta skit på föreningen och som fortsätter tro på det här. Om inte du kan göra det råder jag dig att sluta sprida skit i denna gästbok, alternativt stötta en skadeskjuten förening i stället...om du nu är en sann supporter.

Du är vad jag brukar säga, ett riktigt praktarsle.

Kommentera

Sv: Är det slut nu?
Gamen: Ha, ha du är verkligen en asgam du..
Kommentera

Sv: Är det slut nu?
Gamen: Är det nått alla har förstått är det väl att ekonomin är kass? Du kanske har missat de senaste åren eftersom att du tror att du grävt fram ett scoop angående löner och korv.
Kommentera

Sv: Är det slut nu?
Gamen: Just kioskvator är något jag personligen aldrig saknat i Eon Arenas utbud. Men vi är ju alla olika.
Kommentera