1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1650490

Sv: Är det slut nu?

Gamen: du ställer frågor till Hälge som han ska svara på. Varför var korven slut? Har spelarna fått några löner?
Vi vänder på det. Du kanske kan svara mig på: är du en Timrå-supporter? Lider du av att Timrå ligger sist i serien? Vilka konsekvenser får du av att föreningen (eventuellt) inte kan göra rätt för sig?

Du är bara så mycket Timrå-hatare man kan bli. Triggar sanna supportrar med ditt sätt att vara. Snälla, låt bli. Gläds gärna - för dig själv - att det går dåligt för Timrå, gläds över att Timrå- Sundsvall eventuellt möts i ett kval. Gör gärna det. Men låtsas inte att du liksom känner för Timrå IK då du i själva verket tycker något helt annat.

Du går igång på att förmedla tråkiga nyheter, du gillar att vara Hänt i veckan.

Du har väl, så vitt jag minns, alltid varit skeptisk till Timrå IK, framför allt i våra lokala tidningar. Kan ju vara någon annan, men jag tvivlar. Du hugger som en kobra så fort det är något negativt kring Timrå IK. Mindervärdeskomplex heter det med ett finare ord.

Vi behöver inte såna som dig här, nu. Vi behöver supportrar som vägrar ge upp, som vägrar kasta skit på föreningen och som fortsätter tro på det här. Om inte du kan göra det råder jag dig att sluta sprida skit i denna gästbok, alternativt stötta en skadeskjuten förening i stället...om du nu är en sann supporter.

Du är vad jag brukar säga, ett riktigt praktarsle.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Är det slut nu?

Ger en snabb åsikt kring konkurshotet. Tycker det är sorgligt att ingen enda jävel i denna kommun tar ansvar nu när läget är knivskarpt och en konkurs är nära förestående.
Jag tänker inte utnämna några syndabockar utan det räcker med konstaterandet: förstår ingen i den här kommunen vad Timrå IK betyder för hela bygden? Det finns privata miljonärer, det finns företag i kommunen som är otroligt förmögen, det finns företag i våra närkommuner som haft otroliga synergier med att Timrå IK exponerats i teve och annan media.
Vad förlorar vår kära kommun på en konkurs? Tydligen inte nog mycket eftersom dom inte kan hjälpa till.

Som en hockeymorsa sa: "-Jaha, Timrå IK på väg i konkurs. Min son går på hockeygym. Jag betalar hans lägenhet som ägs av Timråbo. 3-4 gånger i veckan äter jag på Eon. Jag brukar passa på att handla och tanka i Timrå medan jag väntar på att sonen tränat klart. Jag arbetar i kommunen men har jobb i vår grannkommun i morgon om jag vill. Och tro mig. Går det åt fanders har jag handlat klart i Timrå för alltid. Jag lovar."

Mmm, ett Timrå i konkurs är nog det sämsta som kan hända brukssamhället Timrå. Illa! Riktigt illa!

Det finns dem som insett följderna av en konkurs och vad det innebär för kommunen. Sedan finns det dem som inte har kunskapen och historien för att bedöma. Jag som vill hävda att jag besitter båda dessa kunskaper inser att detta är mer eller mindre ett krisläge för hela kommunen. En kommun där Robert Thunfors (Nätverk Timrå), Tony Andersson (oppositionsråd för moderaterna), Ewa Lindstrand (kommunens ordförande) så sent som för några år sedan sade att elithockeyn skall spelas i Timrå Kommun och Eon arena...inget annat. När det blåser snåla vindar, då har de tydligen ändrat åsikt.

Kommentera