1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581769 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1652654

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Rätt tråd...

Efter att ha försökt samla tankarna nu under tiden sedan pressmeddelandet kom och i ett hysteriskt försök att försöka hitta en ljusglimt så tänker jag att det besked som kom är att kommunen inte kommer köpa tillbaka arenan. Det är ju på inget sätt ett nytt besked, det har man ju vetat sedan man drog tillbaka skrivelsen. Då lät det ju som att man ändå kunde hitta andra vägar. Sen förstår man ju samtidigt att det väl lär vara den enda hållbara vägen. 

Likt en oerhört sargad kvinna i ett förhållande med en kraftigt försupen man men som ändå gör allt i sin makt för att hitta ljusglimtar så vill jag ändå lyfta den biten.

Att föreningen helt skulle utplånas för evigt ser jag dock som uteslutet. Dock bör en ombildning ske på andra sidan kommungränsen, om man nu ska gå händelserna riktigt långt i förväg.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Knylan: Samexistens med Sundsvall Hockey igen from nästa år? I Timrå kommer man ha Sveriges största anläggning för rinkbandy och ungdomshockey.
Kommentera


Sv: Timrå IK:s ekonomi

Knylan: Hur i helskotta kan SSK överleva med typ 15 "fiaskosäsonger" i rad? Då borde Timrå kunna fixa detta.

Hoppas på bra med publik i kväll. Finns det lite kämpaglöd bland marginalpubliken så är det dags att visa det och sluta upp bakom föreningen i kväll.

Kommentera