1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1653973

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Laken: Ewa Lindstrand är den politiker som har det största Timrå-hjärtat av alla. Man ska nog inte skylla detta på henne.
Tror inte att man ö h t ska söka syndabockar i detta läge utan att det nu gäller att få våra samtliga förtroendevalda att inse vad en konkurs skulle innebära för kommunen. Jag behöver inte rada upp vad som sker, det har avhandlats tillräckligt.
Dock är det väldigt viktigt att få våra politiker att förstå att det inte går att backa bandet vid en konkurs. Då står vi där.
Det är bara att hoppas att man verkligen, tillsammans, kan släppa stoltheten och diskutera fram en lösning på bred politisk front i samlad trupp. Finns liksom inte utrymme att hålla på att tjura på, i detta som jag vill påstå, är den mest allvarliga kris kommunen varit i på många många år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
250kg kärlek: WORD!!!

Det är bara genom samarbete och lösningsfokus vi tillsammans kan lösa detta. Alla parter måste släppa prestigen. Jag håller med dig angående Ewa och tycker vi ska dra ner på mailandet till henne! Hon vet vart vi står och låt henne försöka övertyga övriga inom partiet och inom opposition istället.
Kommentera