1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1655448

Sv: Timrå IK - Karlskrona HK 2015-01-22

Andersson: Det är inte Karlskrona vi ska förbi. Det är löv, tunor och täljor som ska besegras och en strandad lind i kommunen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Karlskrona HK 2015-01-22
Jag tyckte Timrå ik var duktiga ikväll.

Det märks att karlskronis är ett topplag alltså! Dom går inte bort sig eller slår särskilt mång felpass och de är sällan eller aldrig felplacerade på banan.

Grabbarna gjorde en jäkligt bra defensiv insats idag inkl mika norja! Jag har gnällt massor över honom iår men nu börjar jag få anledning att hålla käft i det ärendet!
Det är inte norjas fel att läget är som det är iår. Det är de tidigare ledarna i förening som blev ansvarsfria och försvann till Sundsvall o så som bär det ansvaret. Visst norja har del i det med men det stora ansvaret bär de som nuppade söder våran ekonomi!

Härlig drag i hallen idag med! Klacken gjorde det riktigt fint idag och gav lite bättre inramning än vad man lärt sig leva med!

Nu ska jag säga varför vi bara fick en pinne med oss! Detta är inte att betrakta som påhopp utan något som skrivs med lite glimt i ögat...

Om jag hänger en sytråd från ribbans mittpunkt och ner till isen så lovar jag att Boyce träffar den nio ggr av tio försök! Han måste stanna efter träningarna och träna direktskott från 3meter utmed första stolpen ska dom sitta! Det faktum att han får ett antal lägen visar att han gör en hel del rätt på isen! Små marginaler avgör...
Träna på detta nu Boyce så avgör du en god del matcher i vår!
Kommentera