1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581695 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1655613

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Ja men då så. 

Om jag är arg & ilsken på kommunen? Går inte att beskriva i ord. Fullständigt omöjligt.

Ändrar sig ingenting kommer TIK att lägga sig. Eller dö, rättare sagt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Efter att ha läst det senaste utspelet från kommunen hoppas jag mer på en konkurs än att man från TIK tar detta skambud, om man nu ens  skulle ha tillåtelse från banken att ta budet. Känns konstigt att säga det. Men den här kommunen bevisar nu att man inte förtjänar att ha kvar den här föreningen. Ta konkurs, låt den här skitkommunen förblöda och självdö (vilket för eller senare förmodligen hade inträffat ändå, men snabbas på till följd av detta), och börja om när Sundsvall tagit över Timrå. 

Stödet för föreningen Timrå IK, framförallt bland politiker, men även från kommuninvånare - är bevisligen för lågt. Annars hade aldrig detta tillåtits, aldrig. Det märks tydligt att allt för många gått på myterna om att kommunen subventionerat elithockeyverksamheten i Timrå IK, att betydelsen Timrå IK har för kommunen är av relativt ringa betydelse - att man klarar sig lika bra ändå. Att man från kommunens sida bara sitter tyst och bevittnar detta utan att ens försöka förmedla en någorlunda korrekt bild är upprörande. Att man utnyttjar detta och t.o.m i vissa fall spär på myterna själva är vidrigt. 

Sedan när ytterligare besparingar inom välfärdsverksamheten inträffar, när folkutvandringen ökar, när den redan ringa företagsverksamheten blir ännu ringare- då ska vi alla komma ihåg detta svek och påminna alla som då helt plötsligt är förvånade över vad som händer, om att de är medansvarig över det som drabbar kommunen.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Förlåt lite snedsteg från det dystra ämnet. Men jag kan inte i denna stund låta bli at tänka vilken skillnad det gjort om SCA exakt nu klivit på och stöttat klubben som underhållit så många av de arbetare som var med och byggde företaget. Men SCA har ju fullt upp med att försvara miljonkostnader för privatflyg för hustrur som shoppat i Barcelona och New York. Fy fan.   

Kommentera