1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1655872

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Läste i dagens tidning att Sundsvalls kommun rustar upp Gärdehallarna för 30 miljoner. Och hur dyrt det blir att laga Nordichallens tak vet vi väl ännu inte. Just saying...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Marcus: Jag är född och uppväxt i Sundsval, men båda mina föräldrar är födda i Timrå.Min mormor och morfar bodde också i Timrå. Jag tillbringade mycket tid där under min uppväxt och det var en självklarhet att gå till ladan och se matcher.Timrå IK var en stor och viktig del av min uppväxt och det var så uppenbart när man gick i Vivsta hur mycket laget betydde för människorna från bygden. WÖ Kalle var den som personifierade engagemanget på den tiden i med och motgång. Sen gick det mesta mot och aldrig i mina drömmar kunde jag tro att Timrå IK åter skulle få glansdagar. Gamla och unga supportrar samlades i den eufori som varade några år år, nu i backspegeln känns den tiden nästan overklig. När jag läser insändare och Facebookkommentarer idag inser jag att den där tiden är för evigt borta. Timrå IK betyder uppenbarligen ingenting längre för många.Frustration måste tas ut på någon och i Timrås fall är det tydligen det som i alla år kännetecknat den här lilla kommunen. När de hugger med svärdet inser man för sent att man huggit av sin egen arm.
Kommentera

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Det ser väldigt mörkt ut nu.

Timrå IK får snart tacka ledare, funktionärer, spelare, publik, föräldrar och alla tiotusentals fans och svenska hockeyförbundet och alla sportintresserade svenskar genom radio tv och internet för en stycke legendarisk svensk hockeyhistoria som går i graven.

Timrå IK är bland stora grabbarna i hockeysverige


Med detta går även hockeysnack bort.
Man kan inte snacka om nåt som inte finns i forum som bygger på representerade lag i seriesystemet.

Kommunerna, särskilt Timrå förstås men kanske ihop med Sundsvall hade kunnat rädda situationen med ägandet.

Ansvar: Andra aktörer tja, klubben ja. Men nu ser det mörkt ut!

Typiskt Y län att aldrig kunna lösa saker.
Kommentera