1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1676327

Sv: Silly season 15/16

söder över: Jag tror att Nubben har räknat fel när han talar om fem sex nyförvärv (Hockeyplus/ST). Vi vet redan nu att det kommer en ny målvakt och på backsidan behövs det ytterligare en ny, nu när Robin Persson försvinner. Jag misstänker att backsidan, förutom norrmannen och Nilsson kommer att bestå av Borgman, Strömberg, Westin, Lander, Brändström och Perssons ersättare.

Forwardssidan bör det hända en hel del på. Pettersson är förlorad och vi kan nog räkna bort både Johan Persson och Ludvig Nilsson. Det är tre tunga pjäser och Nubben har dessutom pratat om att det finns spelare som han vill byta ut. Molinder hör utan tvivel till den skaran, men vilka de övriga är känns osäkert. Jag var övertygad om att Boyce skulle försvinna, men så blev det inte.

Jag tycker det är jävligt bittert att vi tappar flera av våra bästa spelare, men samtidigt borde det väl öppna upp för några skapliga värvningar. Sedan måste man väl se det som ett positivt tecken att bättre klubbar vill ha våra spelare. När vi åkte ur så var det väl bara en handfull spelare som var riktigt attraktiva för större klubbar, resten hamnade väl i gärdsgårdsserier eller på bänken i något SHL-lag. Nu är Timrå återigen ett lag dit spelare kommer och växer.

Ett positivt tecken.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 15/16
Vargher85: En ny keeper, norrmannen, ny back. Ersättare till Molinder, Pettersson och Persson. Några lär lyftas från J-lagen. Roligare än så blir det nog inte är jag rädd.
Kommentera