1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582359 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1680416

Sv: Apropå nånting...

hubbenorlen: Jag tror att du överskattar Styf kraftigt när du menar att han kunnat välja och vraka bland elitserieklubbarna. Status och betydelse för klubben är väl parametrarna för tröjhissning. För Mats Näslund är statusen världsklass men betydelsen för klubben mindre. Att han lämnade ett TIK på dekis och sedan tog sig vidare till en NHL-karriär tycker inte jag att han kan klandras för (ytterst få elitsatsande idrottsmän prioriterar klubbval/klubbhjärta före den egna karriären). Självklart är det bättre för TIK att stärka banden till de världsstjärnor som lämnat klubben istället för att distansera sig.

ASA: Du har framfört din uppfattning om att Mats Näslund är en snål svikare. Beslutet är taget, att återupprepa detta är inget som gynnar klubben. 
 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Jag tror nog att Styf kunde ha gått till samtliga klubbar när han var som bäst.
Jag har ingen superkoll på vilkas tröjor som generellt hissas i andra klubbar, men nog tror jag att lång tid i klubben går före stjärnstatus som uppnåddes i andra klubbar.
PR-mässigt är det så klart bra att vi förknippas med en sån spelare som Näslund, men de flesta i Sverige förknippar nog honom med Brynäs, Montreal och Malmö snarare än Timrå.
Och om jag vore Styf så skulle jag nog undra varför alla mina säsonger i klubben inte var lika värdefulla som Näslunds händelsevisa födelse i staden plus ett par a-lagssäsonger.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Kongo: Det finns ingen fd. TIK spelare som kommer upp i Mats  meritlista inte ens Zäta  Jo NHL-mässigt slår Zäta - Mats sen i övriga kategorier är och förblir han chanslös, Mats Lista : SM-Guld - VM - Guld - OS-Guld och vunnit nhl, de ni sug på den mina vänner, Zäta är kung men meriter är meriter trots allt. UPP MED TRÖJAN I TAKET!!

Kommentera

Sv: Apropå nånting...

hubbenorlen:

Om en spelare i en förening uppvisar ett stort klubbhjärta och är trogen föreningen lång tid.... sån spelare vill jag i alla fall hylla... där tror jag vi är ganska överens om!

Kommentera