1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583210 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1688245

Sv: Apropå nånting...

Laken: Ja det hade minst sagt varit intressant att få veta mer om. Jag känner igen honom, han har så länge jag kan minnas figurerat i styrelsesammanhang men aldrig haft någon framträdande roll.

Det hade varit intressant med något nytt namn, kanske någon känd feja från näringslivet i regionen men detta kan säkert bli bra också. Om han suttit med i styrelsen sedan sent 90-tal så har han onekligen sett föreningen på mycket nära håll under flera faser. Det kan inte finnas någon annan kandidat som kan Timrå IK som organisation bättre än Lars Backlund. Dessutom är han insyltad i kommunen vilka även i fortsättning kommer vara en viktig samarbetspartner.

Frågan är väl hur han är som visionär, det har jag ingen aning om. Jag vill se ett Timrå IK som är pigga på framtiden och som inte hela tiden ska försöka snegla på vad konkurrenterna gör. Jag hoppas att styrelsesammansättningen som sådan blir en bra mix av rävar och folk med idéer.

Timrå IK har över 10 000 likes på Facebook men ett publiksnitt på 2850, det finns uppenbarligen mycket att göra. Och då pratar vi inte Ladies Night 26 hemmamatcher per säsong. Det måste finnas något ytterligare. Man har en förening som varit nära döden så många gånger men som ändå överlevt. Det borde gå att göra något utav det.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Kloka ord. Det slår mig att jag också suttit i den där styrelsen. Det var på Stenbergs tid. Jag avgudade (gör fortfarande) Surströmmingskungen Söderström. Och Stenberg var en marknadskung. Minns att Jag, Stenberg och Eldebrink drog runt och bjöd in företag till träffar runt om i Sverige. Allt för att bygga myter och marknadsföra Timrå IK med historia, kamp, blod, svett och något man aldrig kan sätta fingret på.

Därefter kom TJ. En typ som på någotvis hånflinade åt oss supportrar i sin kavaj.

En ny tid följde...

Nu står klubben inför en svår tid. Kommer Sundsvall hockey att köra med Oskars surströmming på sina ställ, då är framtiden tuff.

Men det har den alltid varit.

Timrå IK för evigt.
Kommentera