1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581112 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1688690

Sv: Apropå nånting...

hubbenorlen: Diskussionen avhandlade Gunde när jag hoppade in. Självklart har alkohol negativ inverkan på idrottsligt resultat, sen må man heta Gunde eller vara mer anonym som spelare i Timrå IK, alkoholen har samma negativa inverkan på kroppen. Finns inget positivt med det om man vill prestera idrottsmässigt.

Sen bryr jag mig inte nämnvärt vad de gör, de är deras egan kroppar som de får ta ansvar över. Vill inte de prestera så finns det andra som haft sämre utgångsläge som kan och vill ta över deras löner. Med det sagt, det finns inget poitivt med alkohol och idrott, inget att försvara.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Anonymous: Klart alkohol har en negativ inverkan på kroppen. Det är ju så självklart att det är onödigt att ens påpeka det.
Men en supertalang sabbar knappast sin karriär bara för att han eller hon blir full då och då. Du kan få två exempel på rak arm: Patrik Sjöberg och Pekka Lindmark. Båda rökte dessutom.
Det var det jag vände mig mot. Vi har ingen aning om hur bra Gunde hade blivit om han tagit sig en blecka då och då.
Som jag sa, allt är inte svart eller vitt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jag vet inte med er, men jag går inte till jobbet full där har man ett ansvar, men har man semester som grabbarna förmodligen har, ja då jävlar kan jag tycka man kan ta sig en stänkare. Vi får inte glömma att de är människor precis som oss. Öl är gott
Sedan tycker jag vi ska lägga ner våra Stasifasoner
Kommentera