1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581116 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1688734

Sv: Apropå nånting...

Knylan: Tycker du att Petter har blivit bättre efter fyllekörningen eller hur menar du?

Ja Bagarn hade väl "täckt skott" två sekunder efter pucken passerat kanske, eller menar du att han hade legat full och kravlat på isen?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Anonymous: I grund och botten så tycker jag att det är rent fjantigt att reagera på en bild på några spelare som råkar ha en bärs i handen, det var ur det som diskussionen ens startade. Som vore det ett nytt fenomen, att det är nästintill chockerande att unga killar i 20-årsåldern festar på sin fritid trots att de vintertid spelar hockey. Det handlar inte om att ingen av oss förstår att alkohol inte är bra för kroppen. Men att resonera kring att det skulle vara något form av tecken på att spelarna i fråga i princip förstör sina karriärer och att de inte kommer kunna nå längre bara för att de dricker bärs är bara dumt. Det gör oerhört många spelare, på alla nivåer.

Sen menar jag att det inte går att dra paralleller mellan utövare av ishockey och idrottare som sysslar med sporter där man räknar hundradelar, där den individuella prestationen verkligen är ALLT.

Ishockey är en sport där att vara vältränad är en av många delar som bidrar till framgång. Resten, menar jag, är att ha en mix av ca 22 spelare med olika talanger.

Sen om Petter Northug blivit bättre eller inte, det vet jag ej. Men han visar ju att det går att kombinera ett "vanligt" liv med att vara en av världens bästa skidåkare genom tiderna.

Kommentera