1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1690008

Sv: Apropå nånting...
Kongo: Det kanske är mycket begärt att enskilda personer ska närma sig klubben. Däremot kanske klubben borde ta det steget? Nog borde det väl finnas några fattig mediastudenter som kan ta på sig uppdraget att göra ett par korta filmklipp i veckan för ett par tusenlappar i månaden? Det har väl ändå klubben råd med?
Men då bör det göras med lite fantasi, humor och finess. Att lyssna på ännu ett meningslöst svar på frågan "Vad tror du om kvällens match?" är ju inte så sexigt direkt.
Det är ju nånstans där det brukar landa när klubben själv tar hand om såna här saker, och då kan man ju lika gärna skita i det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

hubbenorlen med flera: Vi som filmar och streamar J20 för Live arena har planer på just kortare intervjuer med spelare, ledare och kanske också domare för att sändai periodpauserna. Vi har även snuddat vid tanken att erbjuda liknande inslag till hemsidan. Nåja än så länge är det bara en idé och först när vi vet hur kommande säsongs bemanning i teamet ser ut kan vi gå vidare. 

Solig sommar alla // Karl Bergman

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: eller så kan man som enskild närma sig klubben själv också. Sånt händer med....

Men jag håller med om att poängen är att det ska vara lite begåvat. Timrå hade några hundra elitseriespelare som passerade förbi men bara Sjögren kände för en egen krönika på nätet och gjorde det bra. Sen hade uppenbarligen Sanny fixat det med.
Kommentera