1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581443 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1694085

Sv: Apropå nånting...

JimmyH: Det måste handla om inställning och kunnande runt om föreningen. Det är på allvar nu, det vet alla. De som gillar hockey och Timrå IK kan samlas runt ett försvagat med förhoppningsvis behandlat och friskförklarat TIK. Om de som är satta att samla och utveckla spelare får till det borde de som är satta att hantera intäkterna kunna få till det. Normalt är det väl lite tvärtom, om man har bra relation med sponsorer och en intresserad publik skapas resurser till det sportsliga. Men nu är ekonomiska relationerna avskavda och stötta så det krävs lite sport och lite drag för att få in folk igen.

Är det någon som vet hur Timrå IKs balansräkning ser ut? Klubben får in en köpeskilling. Betalningen räcker till att lösa banklånen. Men Nollan sa även att det räcker till att ta bort alla andra akuta skulder. Det vill säga, om TIK har kortfristiga skulder som delvis ligger hos fogden för 2 mkr (gissar), då går det att rensa upp allt med en del av pengarna som kommer in. Jag förväntar mig inte att det blir en stor hög med pengar kvar men om vi går in i september typ utan några skatteskulder, inga gamla leverantörsskulder, inget sånt, då kommer det här att kunna bli ett tryggt år. Och är det så, var tydlig med alla sponsorer man pratar med. Det vill säga att pengar går till att utveckla föreningen och inte in i svarta hål. Och säg det till oss supportrar. Ett årskort till blir slantar till föreningen som kan användas till att finansiera och bygga upp klubben framåtriktat, inget som riskerar att bli värdelöst för att fogden inte får betalt.

Om det å andra sidan är så att vi går vidare med en jobbig kortfristig skuld (så har jag inte fattat det), säg till det så jag vet vad jag ska göra med miljonerna när jag vinner på Lotto i helgen.

Kommentera

Svarskommentarer